ד״ר יותם הודהפקולטה לחינוך מברכת את ד״ר יותם הוד, מהחוג ללמידה, הוראה והדרכה, על זכייתו במענק הנחשב מארי קירי לחוקר יחיד, במסגרת תכנית המחקר האירופית Horizon 2020, עבור הצעתו: "פיתוח זהותם של לומדים כבוני ידע" (The Development of Students' Identities as Knowledge Builders)

המענק היוקרתי ניתן לחוקרים הטובים והמבטיחים ביותר בעולם. התחרות לזכייה בו פתוחה לחוקרים מכל תחומי הדעת ובכל שלבי הקריירה שלהם, ומתוך אלפי ההצעות שהוגשו, הצעתו של יותם הייתה אחת מתוך הבודדות שנבחרו. המענק מאפשר השתלמות באורך שנתיים, הראשונה באוניברסיטה בחו"ל והשנייה בארץ, שמטרתה למידה ושיתוף פעולה מחקרי בינלאומי, שיוביל בקידום המחקר וקידום החברה האירופאית. המענק מהווה הישג חשוב וראוי לציון. זוהי עדות חזקה לרלוונטיות ולחשיבות של מחקרו.

אנו מאחלים ליותם הצלחה בהמשך דרכו!